•• verzorgt alles tot in de puntjes! ••

contact

Toe aan een nieuwe badkamer?

Bent u uitgekeken op het sanitair, staat de kleur u niet meer aan of wilt u uzelf na een lange dag kunnen verwennen met een inloop regendouche? Wat uw redenen ook zijn, bij mij bent u aan de juiste adres om uw droombadkamer te realiseren.

Vooraf kom ik op afspraak bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Samen met u neem ik de wensen door en neem ik de maten van de ruimte op. Na deze kennismaking c.q. oriëntatiegesprek ontvangt u van mij een offerte waarin beschreven wordt wat de kosten zijn om de badkamer te maken. Zo weet u vooraf waaraan u toe bent, waarna u bewust naar uw budget kan gaan shoppen voor het sanitair en de accessoires.

Sanitair en accessoires

Het gewenste sanitair en eventuele accessoires kunt u ook via mij bestellen. Hiervoor werk ik graag samen met mijn partner Plieger B.V. De Plieger heeft showrooms op diverse locaties in het land waarvan de dichtstbijzijnde in Apeldoorn en Arnhem zijn gevestigd. Wenst u één van deze showrooms te bekijken dan zal ik u in contact brengen met een verkoopadviseur van de Plieger.

U maakt dan met de verkoopadviseur een afspraak om de showroom te komen bekijken. In dit persoonlijk gesprek met de verkoopadviseur gaat u dieper in op uw wensen en wordt er een 3D tekening gemaakt. Op dat moment komt uw badkamer al tot leven en krijgt u alvast een voorproefje van het eindresultaat. Wanneer u helemaal tevreden de showroom van de Plieger verlaat zullen zij u via mij een offerte verstrekken van het uitgekozen sanitair. Als u akkoord gaat met zowel mijn werkofferte als de offerte voor het sanitair, rest alleen nog het samen prikken van een startdatum. Vanaf dat moment neem ik u alle zorgen uit handen en verzorg ik de oplevering van uw nieuwe badkamer tot in de puntjes.

Zelf aanschaffen sanitair en toebehoren

Uiteraard heeft u altijd de vrijheid om zelf het door u gewenste sanitair en toebehoren aan te schaffen daar waar u de voorkeur aangeeft. Dit is geen probleem. In dat geval zorg ik enkel dat het sanitair op het door u aangewezen plek wordt geïnstalleerd.

Overige werkzaamheden

Voor de werkzaamheden met betrekking tot de elektra-, tegelwerkzaamheden werk ik graag samen met andere professionals uit mijn eigen netwerk. Zelf hoeft u alleen maar met mij contact te hebben. U heeft dan één aanspreekpunt voor al uw vragen zowel voor, tijdens en na oplevering van uw nieuwe badkamer. De meeste klanten ervaren dit als zeer prettig.

Alleen sanitair

Wilt u alleen nieuwe sanitair aanschaffen en gebruikmaken van de showroomfaciliteit van de Plieger? Ook daarmee wil ik u graag helpen.

Neem voor al uw vragen gerust vrijblijvend contact met mij op.