•• verzorgt alles tot in de puntjes! ••

contact

Verwarming

Er warmpjes bij zitten willen we toch allemaal?

De meeste mensen vinden niets zo vervelend als thuiskomen in een koud huis of geen warm water meer net als je de shampoo in de haren hebt gedaan. Als dit al niet vervelend is verbruikt u cv-ketel naarmate deze ouder wordt steeds meer energie. De gemiddelde levensduur van een cv-ketel ligt tussen de 12 tot 15 jaar.

Is uw cv-ketel aan vervanging toe?

Voor vervanging van uw cv-ketel kunt u bij mij terecht. Als officiële dealer van Vaillant cv-ketels lever en installeer ik complete verwarmingsinstallaties. Wilt u weten welke cv-ketel het beste bij u past? Doe dan alvast de test.

Ketelkiezer Valliant

Centrale verwarming

Ook voor het installeren van vloerverwarming, radiatoren en thermostaten bent u bij mij aan het juiste adres.

Vraag direct hier u vrijblijvende offerte aan of neem contact met mij op voor een advies op maat.

Onderhoud

Het is het raadzaam uw cv-ketel jaarlijks te laten controleren en te onderhouden. Tijdens de onderhoudsbeurt kunnen eventueel sluimerende problemen vroegtijdig worden opgemerkt. U voorkomt hiermee veel ellende als het te laat is.

Als cv-monteur ben ik ook de juiste persoon om het jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel te verrichten. Heeft u uw cv-ketel bij mij aangeschaft dan kom ik automatisch elk jaar bij u terug voor het onderhoud ervan. Heeft u uw cv-ketel elders aangeschaft of hing hij er al? Geen probleem ook dan kunt u voor de meeste merken bij mij terecht. Ik werk niet met onderhoudscontracten. Uw heeft dan ook geen vaste abonnement met terugkerende kosten, maar ontvang pas een rekening al ik ook werkelijk bij u ben geweest.