•• verzorgt alles tot in de puntjes! ••

contact

Referenties

Schrijf een bericht

Nadat een zeer groot installatiebedrijf mij behoorlijk in de steek had gelaten bij het vervangen van de mechanische ventilatie in mijn woning, kwam ik in contact met Ramon. Hij heeft mij enorm uit de brand geholpen. Hij kwam meteen kijken, dacht goed mee en maakte duidelijke afspraken. Hij heeft het werk perfect en snel gedaan en liet alles keurig achter. Volgende keer ga ik meteen naar Ramon!
Ons oude toilet op de badkamer was aan het lekken en ik vroeg Ramon om ons toilet zo spoedig mogelijk te vervangen voor een nieuwe. Dit is heel keurig en snel gebeurd , plus dat hij er aan gedacht heeft om het waterkraantje vanaf een onhandig hoekje te verleggen naar een goed bereikbare plaats. Helemaal top . Bedankt.
Afgelopen periode was onze badkamer en toilet toe aan een grote update. Via sanitairbedrijf Plieger, waar we de materialen wilden kopen, werd ons Installatie bedrijf Ramon Janssen geadviseerd. Het contact met Ramon verliep uitstekend. Hij dacht goed mee over de mogelijkheden in badkamer en toilet. Via Ramon kregen we een een aantrekkelijke korting bij de aanschaf van de materialen bij Plieger. Het verwijderen van de oude badkamer en toilet gebeurde vlot. Vervolgens volgde de opbouw. Het resultaat is geweldig. We zijn zeer tevreden over wat Ramon heeft geleverd en kunnen hem van harte aanbevelen als badkamer en/ of toilet aan vervanging toe zijn. Ook maakt Ramon onze verwarmingsketel jaarlijks schoon.